Adatkezelő

Contact Center szolgáltatások

Call Center

Kényelmes, gyors és bármikor elérhető megoldás, az ügyfelek legkedveltebb kommunikációs csatornája. Legyen szó akár rendelés felvételről, információnyújtásról, reklamációról vagy adatváltozás bejelentéséről, cégünk kiváló ár-érték arányú szolgáltatást kínál.

Front Office

Egyedülálló kiválasztási és tréning metodikánk lehetővé teszi, hogy az ügyfelekkel történő személyes kapcsolattartás területén is kiemelkedő színvonalon nyújtsunk szolgáltatásokat Megbízóink részére, legyen szó akár ügyintézői, akár hostess tevékenységről.

Back Office

Megbízóink igényeinek megfelelően magas színvonalon látunk el adatkezelési, adatrögzítési, adatfeldolgozási, adattisztítási, levelezési és egyéb háttérirodai feladatokat. A Back Office tevékenységek általában szorosan összefüggnek a Call Centerrel, a telefonos megkeresések által generált információk, adatok feldolgozásával.

Telemarketing/telesales

Új vagy meglévő termék, illetve szolgáltatás bevezetéséhez, népszerűsítéséhez, idényjellegű, ügyfélkör megtartó vagy növelő kampányok lebonyolításához elengedhetetlen, mivel amellett, hogy olcsó, rendkívül hatékony eszköze a sikeres marketingnek. Cégünk szakértő közreműködésével ebben is segítséget nyújt Megbízói számára.

Soft Collection

Minden vállalat életében kritikus pont, és kiemelt figyelmet érdemel a kintlévőség felhalmozódásának megakadályozása, sikeres kezelése. Cégünk átvállalja ezt a speciális felkészültséget igénylő feladatot, melynek során a többcsatornás tájékoztatás igénybevétele mellett gondoskodunk az ezzel járó adminisztrációs teendőkről is.

Piackutatás/elégedettség felmérés

Az előrelátó tervezéshez a piackutatás, és így a piac pontos ismerete elengedhetetlen, hiszen csak ennek segítségével állapítható meg, milyen stratégiát lehet és szükséges alkalmazni a megfogalmazott célok eléréséhez. Ugyanígy minden vállalat életében kiemelten fontos a meglévő Ügyfelek elégedettségéről kapott visszajelzés, hogy azáltal a nyújtott szolgáltatások, kínált termékek folyamatosan fejleszthetőek, javíthatóak legyenek. Cégünk ezeken a területeken is professzionális és hatékony megoldásokat ajánl Megbízói részére.